We zijn van start aan ons nieuwe avontuur! 🚀

  1. Home
  2. Blogs
  3. We zijn van start aan ons nieuwe avontuur! 🚀

We zijn van start aan ons nieuwe avontuur! 🚀

Blog Emile en Floris

In 2020 hebben wij het idee gekregen onze workshops, retraites en de Healy te verspreiden over de wereld. Een behoorlijk grote stap, zeker in deze bijzondere tijd. En toch voelt het dat we dit plan door willen zetten, ondanks alles wat in de wereld speelt.

De komende tijd leven wij als nomaden; werken en wonen in het buitenland en ook zo nu en dan terug naar Nederland om hier familie en vrienden weer te zien en onze workshops te geven.

Floris heeft van de zomer zijn huis verkocht en we zijn plannen gaan maken waar we naartoe kunnen gaan. De situatie rondom C* maakt dat we onze eerste reis naar Indonesië hebben moeten uitstellen naar oktober.
Nu zijn we op de Canarische eilanden beland, waar we zijn gestart op Gran Canaria en verschillende eilanden zullen aandoen. Hier richten we ons onder andere op het vinden van mooie retraitelocaties waar we in de toekomst kunnen werken. 🏝

Want wát kijken we uit naar de tijd dat we weer ‘normaal’ met elkaar kunnen verbinden, aanraken, in een groep zijn zonder ‘verplichte’ afstand te moeten houden. Die tijd komt eraan, al is het nog de vraag wanneer…

In mei zijn we weer een aantal weken in Nederland en zullen we o.a. knuffelworkshops, klankbelevingen en Healy bijeenkomsten faciliteren.
Daarna gaan we naar Ibiza. Mocht je mooie retraiteplekjes kennen op Ibiza en/of de Canarische eilanden, laat het ons weten!

We hebben in de afgelopen maanden gewerkt aan een nieuwe website waarop onze gezamenlijke activiteiten, agenda en blog staan: www.happyinflow.com Neem eens een kijkje!

Alam Kita ying yang retreat

Op het idyllische eilandje Karimunjawa (Indonesië) geven wij een YinYang retraite van 18 – 24 oktober 2021.
Een week vol plezier, ontspanning, verbinding en genieten van de prachtige omgeving met diverse excursies om aan deel te nemen als je wilt. Zo bestaat de week uit actievere workshops (Yang) en ontspanning en stilte (Yin).
Meer informatie vind je via deze link

Healy device quantum sensor

En ben je al bekend met de helende frequenties van de Healy? 💫
De toekomst van gezondheid, zonder pillen met allerlei bijwerkingen. Uiteraard in combinatie met een gezonde levensstijl, helpt de Healy (preventief) je gezondheid hoog te houden. Hoe geweldig is het dat we tegenwoordig klachten en ziekten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau kunnen behandelen met frequenties?
De Healy is een bijzonder apparaatje waarmee wij inmiddels mooie ervaringen opgedaan hebben.
Je leest er meer over op onze website: https://happyinflow.com/healy-frequenties/
Healy werkt ook op afstand. Dus mocht je interesse hebben in een vrijblijvende uitmeting van jouw energie dan kunnen we dit via Zoom inplannen. Een link naar de kalender vind je op onze website.

Qi gong online

Tja en Zoom is ook inzetbaar voor online Qi gong. Iedere dinsdag kan je meedoen van 10u30 tot 11u30. Geen abonnement, maar betalen wanneer je meedoet. Wil je een keer gratis proeven, stuur een berichtje en je ontvangt de link voor deelname.

Voor nu wensen we je zonnige groetjes en we zien je graag online, fysiek in mei of bij een retraite in de toekomst! 🌞

Dikke knuffels 🤗,
Floris & Emile

Menu