Het aanbod van Happy in Flow

Floris en Emile geven diverse workshops. Ze combineren hun passies om een bijdrage te leveren aan een duurzamere, meer ontspannen en verbonden maatschappij. Ze doen dit middels:

Zinzino

Wij zijn enthousiast over deze natuurlijke manier om het gehele lichaam te ondersteunen. Hoogwaardige visolie die bewezen resultaat geeft (door jezelf te testen) met een zeer uitgebreid assortiment. Kijk via de foto op de website en laat je door ons informeren.

Zinzino balans olie

Healy

Alles is energie, trillingen met frequenties. De wetenschap is zover dat ze dit onderkent en Healy loopt daarop vooruit met een apparaatje dat frequenties kan toedienen. Gericht op wat jij nodig hebt! Klik op de afbeelding voor alle info.

Healy device quantum sensor

Happy Flow sessies

Een combinatie van verbindende oefeningen, Qi gong, dans, meditatie en klankbelevingen, waarbij rust, bewustwording en verbinding centraal staan. Heerlijk in je eigen flow bewegen en aanwezig zijn. Geïnspireerd op de kracht van de 6 elementen (hout – vuur – aarde – metaal – water – ether).

Happy flow sessie

Tai chi en Qi Gong

Ontdek je natuurlijke ritme. Je kan het zien als Mindfulness in beweging.

Tai Chi

Klankbelevingen

Een moment voor jezelf om tot rust te komen en de trillingen van klanken van inheemse instrumenten je lichaam laten zuiveren van belastende informatie.

Klankbeleving

Knuffelworkshops

Hierin kom je door middel van gestructureerde oefeningen in verbinding met anderen. Dit wordt neergezet in een veilige setting, waarbij je wordt uitgenodigd je verlangens te uiten en je grenzen op te merken en aan te geven.

Knuffelworkshop

Happy Flow @Work-shop

Ons doel is een geïnspireerde werkomgeving creëren met betrokken en ontspannen medewerkers. De Happy Flow @Work-shop helpt medewerkers happy te zijn op de werkvloer en daarbuiten. Dit door het eigen lichaamsbewustzijn te verhogen en authentiek contact te maken met anderen.

Individuele sessies

Denk daarbij aan Healy sessie, massage, knuffelen, coaching en/of info over leven van licht.

Retraites

Een combinatie van onze activiteiten waarin je helemaal tot jezelf kan komen en verbinden met de groep. Geïnspireerd op de ideale samenwerking tussen Yin (stilte, rust, op jezelf) en Yang (praten, dansen, verbinden met de ander) om zo tot een eenheid te komen.

Menu