Wat is financiele vrijheid?

Alles is energie, trilling met frequenties. Ofwel liefde, zo ook geld.

Hoe wordt geld je vriend? Dat het vrijelijk kan stromen als energie. Doordat veel focus op geld ligt, krijgt het een bepaalde lading. Komen (beperkende) overtuigingen op geld te zitten. Zoals “geld is vies” of “geld komt mij nooit toe” of “geld hoort niet bij mij”. En wat dacht je van de veelgehoorde “geld maakt niet gelukkig”.

Dat zijn allemaal (vaak onbewuste) overtuigingen die ervoor zorgen dat geld niet naar je toe kàn komen. Het volgt immers de energie en met deze gedachten duw je geld dus weg.

Kan ik ook financieel vrij worden?

Alvorens een financieel plan te maken is het goed eerst naar je eigen geld-mindset te kijken. Daarna, en ondertussen kan ook al hoor 😉, kan ik desgewenst helpen met investeringsadviezen of een volledig ontzorgd pakket.

Ik is trouwens Floris in dit geval. De passie voor cijfers zat er al vroeg in en daarom heb ik bedrijfseconomie gestudeerd en jarenlang in de beleggingswereld gewerkt. Het werken met miljarden en het geld vooral één kant op te zien gaan maakte dat ik deze wereld gedag heb gezegd.

Na jaren een innerlijk pad van bewustwording gelopen te hebben, voel ik nu sinds een paar jaar weer de behoefte met getallen te werken. Nu echter om het geld een andere kant op te laten rollen en financiële vrijheid voor iederéén mogelijk te maken.

Hoe word ik financieel vrij?

Het gaat uiteindelijk om spreiding, waarbij ik me specialiseer in de crypto wereld. Die is ideaal om vermogen op te bouwen. Als je al vermogen hebt kan je het als diversificatie van je portefeuille inzetten.

Ik ga graag met je in gesprek als je hier oren naar hebt en/of meer wilt weten.

Menu