Happy Flow sessies

Geïnspireerd op de kracht van de 6 elementen (hout – vuur – aarde – metaal – water – ether) gaan we een reis maken waardoor jouw lichaamsbewustzijn wordt vergroot en je authentieker verbinding maakt met anderen.

We behandelen een stukje theorie van de elementen, beleven Qi gong, doen verbindende oefeningen, gaan dansen, de zes helende klanken laten horen en mediteren met klankschalen. Een samenspel tussen yang en yin, van bewegen tot stilstaan, van uitbundig tot ingetogen, waarbij we uiteindelijk komen tot een fijn samenzijn.

Voor wie?
  • Online optie om fijn vanuit huis contact te maken met anderen en tegelijk een moment voor jezelf te hebben.
  • Offline tijdens een live Happy Flow sessie op een festival.
  • Voor als je een leuke activiteit met vrienden of bedrijfsuitje gaat organiseren.
Waarom meedoen?

Voor meer rust, ontspanning en verbinding. Je komt sterker in je kracht te staan, leert grenzen stellen en genieten in contact met anderen.

Wat gaan we doen?

Een combinatie van elementenleer, Qi gong (Chinese ontspanningsoefeningen), verbindingsoefeningen, beweging & dans, meditatie en klankschalen. Bovendien kunnen we het naar wens inrichten voor een festival of bedrijfsuitje.

Happy flow sessies

Wat vinden andere deelnemers?

Judith die aan de online sessie deelnam schreef:

“Oh, wat was het heerlijk! Zonder de deur uit te hoeven, heerlijk vanuit mijn eigen huiskamer kon ik deelnemen aan de Happy Flow gisteravond 11 februari. Het voelde voor mij alsof we met allen samen waren in mijn woonkamer, en tegelijkertijd vond ik de ‘eigen space’ waarin ik kon zijn in mijn woonkamer heel prettig. Floris en Emile legden alles goed en helder uit en deden alles goed voor.
Ik genoot enorm van de liefdevolle, warme sfeer. De oefeningen brachten mij in een diepere staat van ontspanning, dieper dan gewoon een avond rusten op de bank, wat na een drukke week zeer welkom is. Ik besefte me dat ik dit soort oefeningen veel te weinig uit mijzelf doe en hoe fijn ik het vind en goed het mij doet. De oefeningen brachten mij veel dichter bij mijn gevoel. Mijn gedachten werden stil.

Na de Happy Flow voelde ik mij zo diep in ontspanning dat ik alleen nog maar naar bed wilde om te gaan slapen. Gelukkig hoefde ik daarvoor niet nog een rit naar huis te maken maar kon meteen naar mijn bed. Ik heb vervolgens heerlijk diep en lang geslapen en werd uitgerust wakker de volgende dag.De happy Flow is een dikke vette aanrader voor wie innerlijke rust en ontspanning zoekt. Dankjewel Floris en Emile! Ik ben er graag vaker bij!

En deze reacties ontvingen wij van deelnemers aan de live sessies:

“Jullie hebben een brede achtergrond, zetten de energie goed neer. De Happy flow zet inderdaad alles in beweging: lichaam, energie, mind.”

“Ontspannen en vol aanstekelijk enthousiasme, het is goed voelbaar dat jullie er zoveel plezier in hebben. Er straalt speelsheid van jullie af en dat vloeit mooi samen met de oefeningen die jullie afwisselend geven. Daarnaast zijn de verschillende oefeningen ook professioneel, jullie hebben kennis en ervaring wat ook voor veiligheid en harmonie in de groep zorgt.”

“Jullie doen het erg mooi warm en liefdevol overbrengen. Vooral veel enthousiasme.”

“Het was boven verwachting gister avond. Kon me sws niet voorstellen wat er komen zou. Maar wat voelde dit goed. En wat een speciale ervaringen weer op gedaan. Prettig, ontspannen, en verbonden met mensen die je nooit eerder had ontmoet. Hoe mooi is dat!”

“Jullie manier van begeleiden is bijzonder, lief, met aandacht en met oog voor iedereen.”

We geven onze Happy Flow sessies nu ONLINE!

Kijk in onze Agenda wanneer de eerstvolgende sessie gepland staat.

Happy Flow online
Menu