Healy

Wat is Healy?

Alles is energie, trilling met frequenties. Healy heeft technologie ontwikkeld om deze frequenties (144000 stuks) gericht in te zetten op fysiek, emotioneel en mentaal niveau.

Healy is een medisch apparaatje en dus goedgekeurd door de EU en gecertificeerd, klasse IIa. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

Over andere klachten mogen we geen uitspraken doen, vanwege deze medische certificering. Ondanks de wetenschap nog niet alles kan meten, kan Healy veel meer.

Albert Einstein: “Future medicine will be the medicine of frequencies”

Iedere cel in jouw lichaam heeft zijn eigen frequentie. Deze frequentie kan uit balans raken bij ziekte, stress of trauma. Hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan. Dit gebeurd vaak geleidelijk, wordt in laagjes opgebouwd, waardoor je het pas op een bepaald moment gaat merken. Healy werkt in die zin ook in laagjes om bij de cel te komen. Het kan daarom even duren voordat je effecten merkt, al zien we ook wonderbaarlijk snelle genezingen. Gun jezelf de tijd. Wij nemen de tijd je hierin te begeleiden.

Hoe komen die frequenties tot je?

Middels een quantumsensor meet de Healy welke frequenties nodig zijn. Er zijn vervolgens twee toepassingen: middels elektroden direct naar je lichaam óf via de quantumsensor in je informatieveld. Dit kan je zien als het energieveld om je heen. Deze behandeling kan ook op afstand.

Op Youtube kan je een mooie video bekijken over de Healy:

Afhankelijk van jouw klachten of wat je wilt bereiken, kies je een van de 120 programma via de Healy app op je telefoon. Verderop zie je een overzicht van de programma groepen. Alleen bij het opstarten heb je je telefoon nodig, daarna niet meer. Tenzij je de intensiteit wilt aanpassen. Deze kan je namelijk zelf bepalen.

Je draagt de Healy bij je en je gebruikt dan polsbandjes, oorclips of kleefelektroden die verbonden zijn met kabeltjes en het Healy apparaatje. Healy stuurt vervolgens microfrequenties via je zenuwbanen naar je cellen.

Hieronder nog een video waarin nader wordt uitgelegd hoe de Healy werkt:

Wat zijn onze ervaringen?

Emile: “In het begin was ik wat sceptisch over Healy. Zo’n klein apparaatje wat zoveel zou kunnen betekenen voor mijn gezondheid? En dat werkt met frequenties? Ondanks mijn sceptische houding was mijn interesse toch gewekt.

Inmiddels gebruik ik de Healy een paar maanden en is het mijn kleine grote vriend geworden. Vaak zijn de veranderingen die ik merk heel subtiel. En vaak merk ik niets (ik weet dat het op een onbewust, dieper niveau doorwerkt). Maar soms zijn de veranderingen zo duidelijk waar te nemen dat ik stijl achterover val van verbazing! In onderstaand filmpje kan je beluisteren welke ervaringen ik beleefd heb met de Healy waardoor ik zo enthousiast geraakt ben.

Hoe mooi is het als lichamelijke klachten kunnen verdwijnen zonder medicijnen te moeten slikken. Als we ons kunnen beschermen middels frequenties voor invloeden van buitenaf zoals straling en vervuiling. En ons gevoel van welbevinden positief beïnvloed kan worden.
Healy heeft zóveel toepassingsgebieden, het voelt als een groot cadeau dat ik mijn fysieke, mentale en emotionele lichamen dagelijks geef.
Healy is healing 2.0!”

Floris: ”Ik was ook sceptisch in het begin. Onder het mom van ‘alles is frequentie en met de juiste intentie kan je alles zelf vorm geven. Geen apparaat voor nodig’. Toen ik echter realiseerde dat dit vernuftige apparaatje juist met frequenties en intentie werkt en quantum technologie inzet, werd ik steeds enthousiaster. Ik voel dat het op een dieper niveau in mijn lichaam werkt waar ik me niet direct bewust van ben. Ik heb geen noemenswaardige klachten en zie de Healy als een preventiepakket. Wat naast een gezonde levensstijl zorgt voor een gezond lichaam en positieve mindset.”

En omdat beeld vaak meer zegt dan woorden, delen we onze ervaringen in deze video:

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Om je kennis te laten maken met de bijzondere en effectieve werking van de Healy bieden we je een gratis en vrijblijvende analyse aan. Dit kan eventueel op afstand. Hiermee krijg je inzicht welke programma’s op dit moment voor jou van toepassing zijn. De sessie duurt 45 minuten en je kan in onze agenda kijken wanneer het jou uitkomt te reserveren.

Na de analyse kan je een Healy van ons lenen om deze programma’s twee weken toe te passen, zodat je zelf kan ervaren hoe het gebruik is. Healy geeft zelf overigens ook een 2 weken niet goed geld terug garantie, zonder opgaaf van reden. Onze manier is echter laagdrempeliger, dus voel je vrij de Healy uit te proberen.

Healy device quantum sensor

Wat zijn de mogelijkheden en kosten van Healy?

De Healy Gold bevat de basisprogramma’s: ontspannen, zijn, energie, puur, loslaten, zorg en balans. Plus de bio-energetische support programma’s (immuunbooster en coherence), chronische pijn programma en de Healadvisor search module.
Deze editie kost € 504,57 (inclusief device).

De Healy Holistic bevat de programma’s van de Gold editie uitgebreid met programma’s voor mentale balans, meridianen 1 & 2 en bio-energetische harmonie 1 en 2.
Deze editie kost € 1.012,77.

De Healy Resonance bevat alle programma’s van de Gold en Holistic edities, plus de HealAdvisor analyse Aura & Resonance module. Hiermee kan je mensen, dieren, gebouwen etc. analyseren naar de frequenties die op dit moment nodig zijn. Deze frequenties kunnen vervolgens ook op afstand toegezonden worden in het informatieveld. Ook kan je de frequenties van aminozuren, Bachbloesem remedies, Schüssler zouten, homeopathische middelen, edelstenen en meer toezenden. Daarnaast krijg je de programmagroepen fitness, pijn/psyche, slaap, chakra’s en de kracht van drie.
Deze editie is de sterk in prijs verlaagde favoriet en kost € 1.511,29.

De Healy Professional bevat alle programma’s van de Gold, Holistic en Resonance edities, plus de modules Succes coach, digitale voedingssupplementen en revitalisatie. Aangevuld met de programmagroepen beroep, schoonheid, huid en bescherming.
Deze editie kost € 4.032,93.

Alle edities betreffen eenmalige aankopen zonder maandabonnement. Alle programma’s heb je dus zolang je de Healy hebt. Je kan wel uitbreiden met abonnementen.

De Healy Watch is jouw digitale computer die je ondersteuning biedt om jouw workouts te monitoren met vele praktische toepassingen en een abonnementsbundel met de connector module om je te adviseren welke Healy programma’s je daarbij kan draaien.
Deze editie kost € 229,90. Je hebt hierbij een connecter module nodig, welke maandelijks € 15,73 kost.

Healy edities

Prijzen zijn inclusief BTW.

Je kan de programmagroepen ook in flexibele maandabonnementen kopen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden en kosten.

Maandabonnementen Healy

Zo kan je per maand kijken welke programma’s je extra wilt draaien. Dit kan je intuïtief bepalen of op basis van een analyse met de Resonance module. Ook is het mogelijk een eerder gekochte module te upgraden:

Healy upgrade prijzen

We begrijpen dat het bedragen zijn die je niet zomaar uitgeeft. Dit komt omdat we samen bijdragen aan de hoge kosten voor ontwikkeling. Via het sociale businessmodel van Healy krijgen wij en onze inspirators een leuke commissie. Wil je ook graag anderen helpen met een betere gezondheid en daar zelf een extra inkomen mee genereren? Vanuit je eigen huis, op tijden dat het jouw uitkomt? We vertellen je graag over de voordelen van partner zijn bij Healy.

Nadat je met ons gesproken hebt, kan je via onderstaande link de Healy bestellen.

Ontdek de voordelen van de combi met Zinzino

Onderzoek toont aan dat wanneer je celmembraan flexibel is, je cellen ontvankelijker worden voor frequentie therapie. En laat de omega3 olie van Zinzino dat juist bewerkstelligen! Door je omega 3 op peil te brengen, heb je minder laaggradige ontstekingen in je lichaam. Je zult je energieker voelen en gezonder worden, maar je zal tevens sneller de vruchten van Healy kunnen plukken!

Onze missie

Wij zijn heel enthousiast over Healy en besteden met plezier onze tijd aan het verspreiden van onze kennis over dit bijzondere apparaatje.
We gunnen iedereen een goede gezondheid en leveren graag onze bijdrage aan de verhoging van de trillingsfrequentie op aarde. Zodat het bewustzijn verruimd wordt en we gelukkig en gezond kunnen genieten van ons leven.

                 Nikola Tesla:

Menu