Waarom netwerkmarketing 2.0

Netwerk- marketing 2.0

Ben jij al bekend met netwerkmarketing?
Voor ons was het een logische keuze dit als businessmodel te omarmen.
Wij helpen anderen graag hun gezondheid te ondersteunen en bevorderen op een natuurlijke manier. En hoe mooi als je een vergoeding kan krijgen voor dit advies?

Je kunt het vergelijken met een mooi boek dat je gelezen hebt en wat je aanraadt aan een ander. Wanneer die ander dat boek koopt is de schrijver daar blij mee evenals de winkel waar het boek gekocht wordt. Jij krijgt doorgaans niets.

Bij netwerkmarketing werkt dat anders; je wordt beloond wanneer je anderen helpt en advies geeft hoe zij hun gezondheid kunnen bevorderen. Er komt geen fysieke winkel met heel marketingapparaat aan te pas, maar de klant besteld op jouw advies direct bij de producent (schrijver in het boekvoorbeeld).

Het geld dat uitgespaard wordt door de schakel in de keten weg te halen en geen marketing nodig is, wordt verdeeld over het netwerk aan mensen dat de advisering doet. Want adviseren doe je nadat je bent opgeleid door jouw team van netwerkers.

Wat is dan Netwerkmarketing 1.0?

Helaas kleeft aan netwerkmarkering voor sommige mensen nog iets negatiefs. Agressieve verkopers, een garage vol met producten, een pyramide systeem!

Wat nu als het heel anders kan en dit verhaal tot het verleden hoort?

🪄 Niet verkopen, maar adviseren over een mooi natuurlijk product.

🪄 Geen voorraad, maar een bedrijf dat dit via haar backoffice regelt.

🪄 Geen grote investeringen om te mogen starten, maar zonder verplichting zelf een product gebruiken dat enorm bijdraagt aan je gezondheid.

🪄 Geen hiërarchische bedrijfsstructuur en cultuur waarbij jij je baas niet voorbij kan groeien. En een top-down aansturing. Maar loon na werken in teamverband. In je eigen beschikbare tijd. Met een eerlijke verdeling van het marketingbudget. En werk jij meer of efficiënter dan je sponsor dan groei je die in inkomen voorbij. Hij/zij zal je zelfs dankbaar zijn!

We leggen je graag uit hoe wij onze shift hebben gemaakt van “We moeten presteren en verkopen om inkomen te vergaren” naar: “We doen waar we blij van worden en delen met enthousiasme de werking van geweldige producten die we iedereen gunnen”.
En voor wie wil kan ook een residueel inkomen opgebouwd worden.

Met welke bedrijven werken we samen?

We werken uitsluitend met producten die gezondheid op een natuurlijke manier bevorderen. Met een filosofie die gelijk is aan de onze.

Zoals Hippocrates mooi zei “Laat voeding je medicijn zijn en niet medicijnen uw voedsel”
En Einstein al voorspelde: “Toekomstige medicatie zal frequentietherapie zijn”

De producten zijn niet in de winkel te koop en de marketing loopt via partners als ons. Dat kan alleen slagen als mensen super enthousiast zijn over een product. Daarom is alles van hoge kwaliteit. En dat is ook waar wij voor gaan in onszelf en mogelijke partners. Waarbij natuurlijk ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling!

Is je interesse gewekt?

Wil je met ons in gesprek over wat netwerkmarketing 2.0 behelst en hoe het mogelijk voor jou interessant kan zijn? We nemen je niet gelijk mee in de achterliggende producten. Maar eerst eens kennis maken, we werken namelijk vanuit verbinding.

Je kan hiervoor een vrijblijvende virtuele koffie met ons inplannen.

Wil je een virtuele koffie met ons doen?

Menu